joi, 12 mai 2011

Hall of frames

Prieteni: - S-Hell, - Dungha

4 comentarii:

S-Hell spunea...

bvo, domnule!

Ciprian Grigorescu spunea...

felicitari:)) sa-i saluti pe baieti

nicolae spunea...

Marius, te-am vazut tot, cred ca ai cam 2000 de fotografii. sa stii ca nu m-am "ingrozit", sunt bucuros ca vezi lumea cu multa iubire., ca-tio cauti drumul prin ceata, verde alb sau galbenul toamnei. da ai coborat de indeva de sus, un spatiu de vis dar in care oamenii sunt singuri si incarcati de ganduri, unde nici copiii nu se prea bucura, parca- s pedepsiti la izolare, un spatiu extraordinar,pictural chiar, frumos din toate unghiurile si cu tot ce are. am vazut portrete cu multe riduri si cu ochelari lu lentile groase si aburite, aproape mate, multi catei, cai, boi, un magarus pe care l-am gasit mai intremat in trecut, floricele , frunze, ganganii.
coborarea spre civilizatie, cu trenul probabil, ofera , iti ofera un oarece contrast: oameni singuri in aglomeratie, oameni care scot doar capul din spatiile in care s-au baricadat. porti inchise. m-a impresionat o femeie care statea cu p[isica la fereastra, pisica era atrasa de libertatea de-afara si femeia ii oferea o libertate incorsetata, o pazea, o voia ferita de raul pe care nu-l putea controla.
cred ca fotograful este un artist care isi poate duce crucea in societate punand imagini mute sa vorbeasca, sa arate calea.
nu te cert pentru stangacii sau pentru ca m-ai obligat sa stam atat de mult timp impreuna. sunt fericit ca nu ai cinism si esti plin de iubire.

Carol spunea...

are cu ce,mahhh !!